duminică, 8 noiembrie 2009

strange din dinti

De cate ori te-ai intrebat daca esti normal sau nu? Daca ce gandesti tu e la fel de bun ca ce gandeste altu? Sau daca ce gandesti tu despre tine iti distruge viitoru? De cate ori te-ai calcat singur pe bataturi? De cate ori nu ti-ai gasit locu intre oamenii duri? De cate ori te-ai gandit la tine ca la o alta persoana? Si de cate ori melodia vietii tale a fost cantata de'o afoana? De cate ori te-ai uitat pe geam si ti-a fugit gandu mancand pamantu? De cate ori ti-ai dat in cap spunand "nu's bun de nimic!", crezand ca nebunia dispare daca te ascunzi un pic? De cate ori ti-ai auzit vocea interioara atat de seaca si goala, incat incepea sa doara? De cate ori ai vrut sa-ti omori parintii, sa ii lasi in balti de sange sfasaind carnea cu dintii? De cate ori te-ai uitat la cer speriat si te-ai intrebat daca totu-i regizat? De cate ori ti-ai dat palme dimineata, zincandu-ti ca n-ai vrea sa traiesti in halu asta toata viata? Alo! Baiatu care-o arde crestineste, tu te gandesti la dumnezeu cand zici "doamne fereste"? Dar oare de cate ori te-a terorizat trecutul iar tu te-ai tras frumos in spate sperand sa-ti dai odata duhul?

O intrebare ce eu zilnic mi-o pun: Oare ce inseamna "bun" in capul unui om nebun?

2 comentarii:

Alexandra spunea...

"Dar oare de cate ori te-a terorizat trecutul iar tu te-ai tras frumos in spate sperand sa-ti dai odata duhul?" - se intampla chiar si acum:]

Marttinne. spunea...

ahh:x Lovely. esti un talentat si jumatate. imi plac toate postarile tale,dar cred ca realizezi ca la toata lenea ce dainuieste in noi imi e prea groaza sa mai dau inca cateva clikuri si sa tastez cateva litere si cuvinte ca sa mai compun inca cateva commenturi dragute care sa exprime simpatia si faptul ca-mi plac toate poeziile si chestiile scrise de tine...de aceea am hotarat impreuna cu lenea sa-ti trimitem intr-un comment cat si pentru restul creatiilor tale prin care sa ne expunem punctul de vedere,unul mai bun decat foarte bun:D Speram ca accepti scuze sincere si in viitor ne vom revansa,astfel incat sa scriem pentru fiecare creatie de-a ta cate un comment luung si dragut:)) Si stiu ca te vei bucura pentru commentu asta.:D! Btw..multumesc,pt ca "din cauza ta!" mi-am facut blog si mi-am scos la iveala toate "creeatiile". Succes si tie in continuareee. :) :*!